Tarot želja

Tarot želja

Zašto konsultovati tarot želja

Želite li postavite pitanje i dobiti odgovor iz tarot karata? Tarot želja je odličan način za odgovor ili savet onda kad tražite smernice. Još uvek obavijen misterijom, tarot je drevna igra koja budi znatiželju kod mnogih ljudi. Sastavljen od 22 velike i 56 malih arkana, tarot pomaže u samospoznaji, može odgovoriti na pitanja ili dati smernice. Simbolički jezik tarota precizno prikazuje trenutnu situaciju, pomaže da ostanemo u skladu i ravnoteži. Kada govorimo o tarotu, mislimo na univerzalno znanje sadržano u drevnom divinacijskom alatu sa ciljem boljeg razumevanja ljudske prirode i života. Znanje sadržano u njemu predstavlja transformativnu mudrost. Kroz svoje najvažnije elemente, tarot otkriva odgovore vezane za nedoumice, dileme ili donošenje odluke. Na ovaj način je moguće maksimalno iskoristiti jedinstvenu moć tarota. Dostupan svima, tarot želja se bavi se širokim spektrom tema iz svakodnevnog života, kao što su: ljubav, karijera, posao, finansije, zdravlje, itd. Dok čitate odgovore iz ovog proricanja otkrićete da svaka karta ima određena značenja.

Tarot želja proricanje

Tarot se bavi mnogim temama iz razlitih područja života, omogućavajući osobi da razume tumačenje na osnovu dobijene karte. Uz tarot pronaći ćete odgovore za svoj život, dobiti više samopouzdanja kad postoje dileme, jer ovaj divinacijski alat usmerava ka pravom izboru, poštujući slobodnu volju osobe prilikom donošenja odluka. Tarot je mnogo više od proricanja, jer daje smernice u vremenu neodlučnosti i poteškoća. Svaka arkana ima sliku koja se odnosi na određena područja života, događaje i ljude. Kao moderna verzija tradicionalnog špila karata, tarot želja deluje na potpuno isti način. Oba špila su identična i omogućuju pristup odgovorima na isti način. U konvencionalnom tarotu se nasumično izvlači jedna karta, dok ovde odabirate virtualnu kartu. U odnosu na telefonske konsultacije gde karte tumače tarot savetnici na osnovu svog znanja i instucije, tarot želja pokazuje poruku i odgovor karte uz jasno objašnjenje. Tarot možete konsultovati u različitim situacijama, onda kad ste u nedoumici, kada ne znate kako rešiti određene probleme u svom životu, imate pitanja za ljubav ili vas muči neka situacija iz prošlosti.

Tarot želja online

Mnogi ljudi su zainteresovani da saznaju odgovore iz tarot karata, ali su često u nedoumici koju opciju odabrati. Za tarot želja se može reći da je najpraktičnija opcija, nudi savet onda kad su potrebna rešenja određene situacije u vašem životu. Želite li znati kako postaviti pitanja za tarot? Dobro formulisana pitanja su prvi korak prema dobrom tumačenju izvučene karte. Kako bismo vam pomogli da dobijete najbolje odgovore, izdvojili smo nekoliko saveta. Zapišite pitanje, koje mora biti formulisano na pravi način. Evo nekoliko primera pitanja koja su dobro formulisana za poruke karata, savete i smernice. Kako mogu poboljšati svoju trenutnu vezu? Šta mogu učiniti da napredujem u karijeri? Kako da postignem balans između karijere i ličnog života? Nakon postavljenog pitanja se skoncentrišite i konsultujte tarot želja. Vaša povezanost sa kartama će vam pomoći da pronađete najpreciznije savete i odgovore. Slike i tumačenje tarota će vas usmeriti ka samospoznaji i boljem razumevanju razloga događaja u sadašnjosti.

Nazovite astro savetnike