Astrologija

Astrologija

Šta je astrologija i kakav je njen uticaj na naš život

U traženju odgovora na svakodnevne događaje i stvari koje su se naizgled bile bezrazložne, drevni mistici odgovore su pronalazili u astrologiji. Oni su povezivali planete sa danima u nedelji i u svakom su nalazili ključnu tačku. Na taj način stari narodi su koristitili ove prednosti da bi poboljšali svoju rutinu, u planiranju svojih svakodnevnih aktivnosti i poslova. Pomatrajući zvezde i nebo, drevni astrolozi su analizirali odnos između nebeskih tela i života ljudi, ali su se bavili i predviđanjima vezanim za budućnost. Smatrana jezikom simbola, astrologija se može objasniti skupom ideja i verovanja koja određuju put ljudskih života. Utemeljena na ideologiji da je sve u svemiru povezano, astrologija proučava kretanje zvezda i njihov položaj što otkriva znanje o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pojedinca. Astrološki jezik ima znakove zodijaka, koji se odnose na sazvežđa, predstavljaju njihove simbolične prikaze. Osnovni cilj astrologije je da se na osnovu natalne karte, napravljene kroz datum, mesec, godinu, vreme i mesto rođenja – omogući uvid u život osobe. Samim tim poboljšava se kvalitet života, olakšava proces proživljenih iskustava, što omogućava duhovno buđenje, bolje razumevanja sebe, spokoja i unutrašnjeg mira.

Astrologija – savremeni pristup usmeravanju

Zahvaljujući ovom izvrsnom ezoterijskom alatu za lični razvoj i svesnost možete pronaći odgovore na najintimnija pitanja i dileme. Ako tražite jasne smernice i fokus ka stvarima koje su uistinu važne za vašu budućnost, astrologija će vam pružiti jasnoću i uvide za kojima žudite. Ovo je najbolji način za dobijanje uvida vas samih, vaših potreba, izazova i darova, posebno astroloških tranzita i razdoblja kroz koja prolazite. Analiza astrološke karte i tumačenje tranzita funkcioniše jednako dobro na mreži kao i lično, sa ciljem da osigura poboljšanje životnih izbora. Odabrani popis vrhunskih astrologa i drugih visokokvalifikovanih savetnika dostupnih 24/7 pomoći će vam da shvatite svoju životnu svrhu, pronađete rešenje za probleme u odnosima, saznate najbolja razdoblja za karijeru i finansije. Svaka astrološka tehnika integrisana je kako bi astrolog ponudio jedinstvenu konsultaciju prilagođenu vašim potrebama. Natalna karta daje neverovatan uvid u psihološku strukturu, pokazujući kako pristupamo romantici, obavezama prema partnerstvu, razvijanju poverenja i romantičnih veze. Astrologija može biti i izvanredan saveznik u otkrivanju onoga što stvarno želite, koji ciklusi ukazuju na naporan rad i predanost, dok drugi mogu otkriti na put sudbine i izbor. Znajući koje su prednosti i teškoće, savet astrologa biće neprocenjiva pomoć da ostanete na pravom putu.

Kako astrologija može pomoći

U vremenu velikih promena i preokreta u našim životima, često se upitamo da li će određena vrsta pomaka u nekom području života biti dugoročna ili ne. Kako se naša budućnost uvek menja sa izborom koji napravimo, to nam daje priliku da se usmerimo ka onome gde je najmanje izazova. Uz svaku veliku odluku ili promenu načina života, astrologija će pomoći da ostanete na pravom putu i postignete uspeh. Astrološka konsultacija sa vrhunskim astrolozima može ponuditi drugačiju perspektivu i otkriti mogućnosti koji možda niste ranije razmatrali. Ako vam ih pruži iskusan astrolog, smernice koje dobijete mogu vam promeniti život i pomoći da se oslobodite starih blokada. Astrologija će osigurati da steknete jasnoću ako ste u nedomuci, ako ne možete doneti odluku ili ste na velikom raskršću u svom životu. To je najprecizniji ezoterijski alat koji će vam pomoći da prosvetlite svoje putovanje i vidite širu sliku svog života. Uz preciznu analizu možete steći najbolji uvid u svoju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Nazovite astro savetnike