Tarot 3 karte

Tarot 3 karte

Kako funkcioniše tarot 3 karte

U 22 velike arkane se, bez sumnje, krije mudrost predaka koja se stotinama godinama prenosila s’ kolena na koleno. Tarot je igra koja se sastoji od 78 karata, 22 se nazivaju glavnim arkanama, a ostalih 56 su male arkane špila. Svaka karta dolazi sa prikazom arhetipa koji ima jedinstveno značenje. Ova drevna praksa proricanja popularna je kod svih osoba koje žele znati više o različitim temama, kao i o aspektima vezanim za prošlost, sadašnjost i budućnosti. Prednost koju nudi savetovanje uz tarot 3 karte je ta što osoba može saznati nadolazeće događaje u kratkim vremenskim okvirima do 6 meseci i na taj način biti spremna za potencijalne promene. Tarot 3 karte u potpunosti se fokusira na duboku samospoznaju i na prepoznavanje pravog uzroka problema, a dobijeni odgovori pomažu osobi da jasnije sagleda svoje životne puteve ili trenutnu situaciju. S’ obzirom da se ova vrsta proricanja razlikuje od opšteg predviđanja budućnosti, može pomoći da se uoče tendencije i situacije koje uzrokuju trenutne probleme, donoseći bolje ovladavanje sopstvenim životom uz dobijanje praktične i učinkovite pomoći.

Online tarot 3 karte

Postoje određeni aspekti našeg života koji nekad ne idu najbolje. To može biti ljubav, posao, novac ili neko drugo važno područje. Čak i ako stvari idu dobro, potrebna nam je neka vrsta smernica u vezi sa pojedinim dilemama koje se odnose na prošlost, sadašnjost i budućnost. Kad je reč o dobijanju potpunih i brzih odgovora, tarot 3 karte je pravi izbor, budući da nudi pregled svakog aspekta sa detaljnim savetima ukoliko postoji problem. Ako ste već bili u prilici da konsultujete tarot, sigurno znate kako funkcioniše ovaj prediktivni alat. Tarot 3 karte je potpuni vodič gde za svaku obrađenu temu dobijate jasnu poruku. Područja kao što su zdravlje, novac, finansije i ljubav su najtraženija. Špilovi koji se koriste mogu varirati, ali najčešći su Rider–Waite Tarot, egipatski tarot i ciganski tarot. Cilj ove vrste proricanje je namenjeno onima koji nemaju puno vremena za detaljne konsultacije. Zato se smatra izvrsnom opcijom koji pruža odgovore za trenutne dileme i nedoumice.

Tarot 3 karte za prošlost, sadašnjost i budućnost

Tarot 3 karte se temelji na nasumičnom izvlačenju karata od strane osobe koja je zatražila savetovanje, nakon što su one promešane i posložene licem prema dole. Važno je da postavite dobro formulisana pitanja kako bi dobili jasne i precizne odgovore. Prošlost, sadašnjost i budućnost su prikaz ovog skupa, gde morate odabrati kartu za svaku od njih. Prva karta je za prošlost i prikazuje odgovor zavisno od pitanja koje postavite. Položaj izvučene karte može biti normalan ili obrnut. Druga karta se odnosi na sadašnjost i povezana je sa prošlošću, odnosno napravljenim odlukama i postupcima u prošlosti. Treća karta je budućnost i pomaže vam da saznate učinke trenutne situacije ili događaja. Tarot 3 karte će vam odgovoriti o uticajima prošlosti, energijama sadašnjosti i predvideti događaje za budućnost. Zbog raznolikosti tema koje su prisutne, svaka karta ima različita značenja zavisno od područja. Kao jedno je od najpotpunijih proricanja pruža sjajan uvid za pitača.

Nazovite astro savetnike